Kaker

Vi produserer alle våre kaker fra bunnen av. Dekorert etter ditt ønske. 

Vi bruker ekte vaniljekrem, ekte kremfløte, rører vårt eget syltetøy og lager kakebunner med ekte egg fra frittgående høner.

Vi leverer kaker i Narvik, Ballangen, Kjøpsvik, Bjerkvik, Harstad og omegn. Primært gjennom egne utsalg.  

Søtbakst, hvete og wienerbrød

Myklevold er kjent for sin hvete og wiener. Her brukes kun ekte råvarer som meierismør, egg og melk. Wienerbrød lages på gamle Albert Myklevold sin oppskrift. Riktige lag og riktig rulling. 

Siste finish i vår hvete og wienerbakst er en god runde i vår steinovn med riktig temperatur og fuktighet. 

 

Catering

Gjennom vår egen cateringavdeling, Delikatessen, produserer vi alt fra snitter til 8 retters smaksmeny. Servert i ett av våre selskapslokaler eller ute hos kunde. 

Varm lunsj, overtidsmat eller møtemat. Sjekk ut vår hjemmeside for catering. Klikk deg også inn å sjekk vår nettbutikk for catering. 

Besøk vår cateringavdeling her

Brød

Myklevold sin måte å bake brød er en blanding av fransk og norsk. Vi benytter fransk baketeknikk. Håndoppslag, hviletid og surdeig. Det tar ca 30 timer fra vi begynner med brødet til det er ferdig stekt. Vi tilpasser bakverket med grove melsorter og korn for å imøtekomme norske ganer med masse smak og mer mettende og lange karbohydrater. 

Til slutt stekes brødene på «hert»  eller steinovn på folkemunne. Dette gjør at produktet blir saftig og sprøtt ved at varmen nærmest «skytes» inn i brødet og lukker porene kjapt.